top of page
Community_edited.jpg

Celebrating Community

Op regelmatige basis bieden mijn partner Elise en ik workshops en af en toe een retreat aan in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

Wil je graag al meer info ontvangen voor een van deze workshops? Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan mail ik je terug. Graag tot binnenkort!

Celebrating Community | Ontmoeten in verbinding​

Ben je happy single, relatie-zoekende of in een relatie? Wil je graag verbinding aangaan met jezelf, een oefenpartner of in een groep via allerlei yogahoudingen en andere speelse communicatie en aanraak oefeningen? Dan ben je van harte welkom op onze 'Celebrating Community' workshop die we als losse groepsmomenten regelmatig op zaterdagnamiddag en soms eens op een zondagnamiddag geven. Je bent van harte welkom, ongeacht je leeftijd, geaardheid of lenigheid.

 

  • Leer makkelijk contact leggen met iemand die je niet kent

  • Kom uit je comfortzone & leer grenzen aangeven

  • Geniet van non-verbale communicatie oefeningen

  • In alle veiligheid verbinden zonder seksuele energie

  • Hartsenergie staat centraal

Dit alles gebeurt in een strikt veilig kader, met kleding aan. Er wordt hier de nadruk gelegd op dat er niet gewerkt wordt met seksuele energie. We wijzen er ook op dat deze workshop inhoud raakvlakken heeft met de witte Tantra, maar dat we niet werken richting sensualiteit of vurigheid. Wél met speelsheid. Zie het eerder als de deuropener naar witte Tantra.

 

​Voor inschrijving en meer info: vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou.

De eerste Celebrating Community editie gaat door op zondagnamiddag 28 januari 2024 van13u00 - 16u30 in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

*individueel of met partner

Celebrating Community - losse workshop op zaterdag of zondag namiddag 13u00 tot 16u30:
zo 28 jan, za 24 febr, za 23 mrt, za 20 april, zo 19 mei, za 21 sept, za 19 okt, za 16 nov & za 14 dec

*individueel of met partner

Waarom wij?

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie en meer authentieke verbinding neer te zetten. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Gert: speelsheid

Elise: levendigheid

 

We werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid & zijn praktisch, speels, respectvol, echt en puur.

bottom of page