top of page
eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Connected Hearts
2-daagse retreat

Op regelmatige basis bieden mijn partner Elise en ik workshops en af en toe een retreat aan in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

Wil je graag al meer info ontvangen voor een van deze workshops? Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan mail ik je terug. Graag tot binnenkort!

*individueel // met partner

 

Tijdens deze retreat komen alle elementen uit de Connected Hearts workshops samen: Tantrische verbindende oefeningen, speelse partner-yoga, Knuffelworkshop & Tantra massage. Dit 2-daagse Tantra retreat gaat door op zaterdag & zondag 19 & 20 december 2024 in 'De Halte', te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

€ 350 p.p., € 300 p.p. early bird tarief (betaling vóór 01/06/'24), € 300 p.p. voor 20-25 jarigen

Bijkomend kun je een lunch & diner pakket bijboeken per dag (vegetarisch/vegan): € 15 per maaltijd p.p.
Er zijn enkele gratis slaapplaatsen voorzien, mocht je liever niet uit de retreat-bubbel willen stappen. In de buurt zijn er ook een aantal goede B&B's te vinden.

​Voor inschrijving en meer info: vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou.​​

Waarom wij?

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie en meer authentieke verbinding neer te zetten. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Gert: speelsheid

Elise: levendigheid

 

We werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid & zijn praktisch, speels, respectvol, echt en puur.

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
bottom of page