top of page
eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Connected Hearts
2-daagse retreat

Op regelmatige basis bieden mijn partner Elise en ik workshops en af en toe een retreat aan in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

Wil je graag al meer info ontvangen voor een van deze workshops? Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan mail ik je terug. Graag tot binnenkort!

*individueel // met eigen partner ook mogelijk

 

Tijdens deze retreat komen alle elementen uit de Connected Hearts workshops samen: Tantrische verbindende oefeningen, speelse partner-yoga, Knuffelworkshop & Tantra massage. Dit 2-daagse Tantra retreat gaat door op zaterdag & zondag 19 & 20 december 2024 in 'De Halte', te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

  • Leer makkelijk contact leggen met iemand die je niet kent

  • Kom uit je comfortzone & leer grenzen aangeven

  • Geniet van non-verbale communicatie oefeningen

  • In alle veiligheid verbinden zonder seksuele energie

  • Hartsenergie staat centraal

Dit alles gebeurt in een strikt veilige bedding, met kleding aan. Er wordt hier de nadruk gelegd op dat er niet gewerkt wordt met seksuele energie. We wijzen er ook op dat deze workshop inhoud raakvlakken heeft met de witte Tantra, maar dat we niet werken richting sensualiteit of vurigheid. Wél met speelsheid. Zie het eerder als de deuropener naar witte Tantra. 

 

Bij het massage onderdeel blijft zwemkledij of ondergoed aan. We hanteren telkens de code wit: ondergoed blijft aan, maar de energie kan in de richting gaan naar bijvoorbeeld sensueel, zacht, vurig, meditatief of transformerend. Dit is de wereld van meditatieve, zachte Tantra, ook bekend als witte Tantra. 

€ 350 p.p., € 300 p.p. early bird tarief (betaling vóór 01/06/'24), € 300 p.p. voor 20-25 jarigen

Bijkomend kun je een lunch & diner pakket bijboeken per dag (vegetarisch/vegan): € 15 per maaltijd p.p.
Er zijn enkele gratis slaapplaatsen voorzien, mocht je liever niet uit de retreat-bubbel willen stappen. In de buurt zijn er ook een aantal goede hotels te vinden.

​Voor inschrijving en meer info: vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou.​​

Het is mogelijk om de tweede losse sessie van het "Leer liefdevol masseren" traject of de vervolgdag van de massage workshop in groep - voor koppels klik hier en voor deze massage workshop individuelen & partners klik hier - te volgen na het afronden van deze Connected Hearts retreat.

Waarom wij?

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie en meer authentieke verbinding neer te zetten. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Gert: speelsheid

Elise: levendigheid

 

We werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid & zijn praktisch, speels, respectvol, echt en puur.

eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
bottom of page