top of page

Contactformulier

Bedankt! Ik stuur je binnenkort een reactie op je vraag.

eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Cadeaubon

Verras één van je geliefden met een cadeaubon. Dit kan op aanvraag via het contactformulier. Je kan kiezen voor een totaalbedrag van een sessie of workshop, of een los bedrag. Dit is ook een idee voor een relatiegeschenk.

De cadeaubon blijft een jaar geldig na afgifte.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Voor de sessies is betaling mogelijk met Payconiq, overschrijving of contant geld. Voor onze eerste ontmoeting vraag ik altijd een voorschot van € 40 per aangevraagde afspraak via overschrijving.

Voor de workshops en retreats vraag ik je het volledige bedrag tot enkele dagen voor het evenement over te schrijven. Alle overschrijvingsinformatie volgt dan nog per mail.

Indien je een evenement niet kunt bijwonen, kan hetzelfde bedrag, mits bewijs van overmacht, teruggestort worden of overgedragen worden naar de inschrijving voor een volgend evenement.

Zonder bewijs van overmacht kan tot 24 uur voor aanvang van de workshop het bedrag overgedragen worden naar de inschrijving van een volgend evenement. De overdracht kan 2 keer worden uitgesteld; daarna vervalt het recht tot deelname.

Ik beschik over een ondernemingsnummer en maak ook facturen op aanvraag voor de Tantra massages en de Tantra 'veiligheid & grenzen' sessies (vrijgesteld van btw).

Voor de overige activiteiten kan een factuur bij Elise op aanvraag worden verkregen (inclusief 21% btw).

We kunnen jullie Tantra duo massages, Tantra 4 handen massages, 'Leer liefdevol masseren' of Tantra koppel coachings zelden in dezelfde week van aanvraag boeken. Houd rekening met een wachttijd van 2 weken tot een maand.

bottom of page