top of page

Tantra massage

Dankzij de ruimte en de veiligheid die ik bied, kan de ander helemaal zichzelf zijn. Om die reden hou ik zo veel van Tantra massages. Als Tantra masseur laat ik je graag ervaren wat voor jou nodig is. Met respect en aanwezigheid. Op deze manier ontdek je delen van jezelf die je voorheen niet kende of niet toeliet. Iemand die een Tantra massage van mij ontvangt, voelt zich altijd gedragen.

Een Tantra massage duurt 1,5 of 2 uur, inclusief gesprek vooraf en evt. douchen nadien. Welkom in mijn praktijk te Zichem, gelegen tussen Leuven en Diest.

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
Duo Tantra massage

Een Tantra massage is een sensuele massage met als doel om seksuele energie/levensenergie te laten ontwaken en deze helemaal over het lichaam te verspreiden. Alle energiecentra en -kanalen worden geopend en ze worden ontdaan van mentale, emotionele en fysieke blokkades, zodat de levensenergie vrij en ongeremd over het hele lichaam kan stromen. Het is nooit de bedoeling om de energie los te laten of te verliezen (door bijvoorbeeld ejaculatie), maar om deze te voeden en in elke cel van het lichaam te ervaren.

Bij een Tantra massage gaat het niet om seks! Seksuele energie daarentegen, is wel welkom. Dit betekent dat een Tantra massage niet hetzelfde is als een erotische massage of een andere vorm van seksuele beleving. Hiervoor verwijs ik je door naar andere masseurs.

Ik masseer daarom NIET naakt, omdat het ervaren van een Tantra massage een beleving is die zich binnenin jouw lijf afspeelt en zodus niet gericht is op het visuele of m.a.w. op wat er extern aanwezig is. Voor mij is een Tantra massage een sacrale aangelegenheid waarbij er door de cliënt mag gevoeld worden wat nodig en op dat moment relevant is. En dit zonder ergens naartoe te moeten, gewoon zijn met wat er is en daardoor jezelf beter leren kennen.

Bij een Tantra massage is het niet noodzakelijk dat je intieme delen – yoni ♀ of lingam ♂ – worden meegemasseerd of aangeraakt. Die keuze ligt volledig bij jou en is volledig vrijblijvend. Jij neemt deze keuze vanuit de ervaring die jij wenst te beleven. Je kan jouw wensen in alle veiligheid op voorhand aangeven. Jouw grens is de grens!

Streef je naar een diepere verbinding met je eigen seksuele energie? Ontdek veilig, gedragen en speels hoe je lichaam zich verder kan openen. Sta open voor een uitdagende verkenning vol vertrouwen en vreugde.

Alle genders en/of seksueel georiënteerde personen zijn welkom.

Heb je openheid nodig? Wil je ondersteund worden door liefde en mededogen? Met totale aanwezigheid creëer ik een ruimte waar je jezelf kan zijn en alles kan voelen wat op dat moment in je leeft. Ik wens je een unieke ervaring toe! Dat je mag reizen naar plaatsen die nog niet kende.

Een Tantra massage laat je reizen naar een diepere ervaring van plezier, maar niet alleen dat... Mijn cliënten huilen vaak, worden boos of lachen tijdens de sessies en laten de energie ongeremd stromen.

Je kan veel bereiken door mentaal en emotioneel werk, het veranderen van overtuigingen en/of slechte gewoontes, veel verbeteren in je leven, maar toch kunnen sommige herinneringen en overtuigingen nog in je lichaam blijven hangen en dus alleen via het lichaam worden losgelaten.

Tip: Wil je graag werken rond het thema veiligheid en grenzen, klik dan hier.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie van de massage afspraak voor 48u van aanvang, vraag ik € 40 van het te betalen bedrag ter compensatie.

 

Duo Tantra massage

Heb je interesse om samen met jouw partner een duo Tantra massage te beleven, dan kan dit ook. Met mijn partner Elise, zaakvoerdster van Elise Berkvensbied ik duo Tantra massages aan. Dit kan in zowel in Zichem als in Heusden-Zolder. Jullie kunnen genieten van een duo massage van 1,5u of 2u.

Dankzij onze professionele ondersteuning gebeurt dit in alle veiligheid. Wees van harte welkom!

Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en het verloop van een Tantra massage.

IMG_4917_edited_edited_edited.jpg
IMG_4806_edited_edited.png
Massage traject

Tantra massage traject voor koppels

 

Heb je interesse om samen met je partner een traject van minimaal 2 lessen te volgen om elkaar een Tantra massage te leren geven, dan is dit ook mogelijk. Ik bied dit samen met mijn partner Elise, zaakvoerder van Elise Berkvens, aan in de vorm van lessessies van 2,5 uur. Dit kan zowel in Zichem als in Heusden-Zolder.

Dankzij onze professionele toegewijde begeleiding gebeurt dit in alle veiligheid. Wees van harte welkom! Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en werkwijze van een Tantra massage. We leren je beide technieken. De nadruk ligt vooral op het leren aarden, aanwezig zijn in je aanrakingen, vertragen en je inleven in wat je partner nodig heeft.
 

Annuleringsvoorwaarden

Houd rekening met een wachttijd van 2 weken tot een maand. Ik kan je massage zelden in dezelfde week van aanvraag boeken.

Bij annulering van de massageafspraak vóór 48 uur voor aanvang vraag ik € 40 van het verschuldigde bedrag als vergoeding.

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
Klik op het logo
voor mijn trainingsachtergrond 

Getuigenissen

As soon as you touched me on the heart space… It was like… boom… Tears came and so much love I felt…

Dank je wel voor de veiligheid Gert. Dankzij jouw massage heb ik weer ontdekt hoe het is om me veilig te voelen. Ik was het helemaal vergeten…

Ik geef zelf massages en heb er al heel veel mogen ontvangen, maar ik moet zeggen dat dit de beste was. Het was heel fijn. Je hebt echt gouden handen…

Mark

Denise

Anouk

bottom of page