top of page

Over Gert

Het hart van mensen openen, dat vind ik zalig. Ik vind het erg leuk om mensen op die reis te begeleiden!

Mijn hart wordt warm van humor, een warme welgemeende knuffel (en niet alleen van mijn zoon of mijn partner), de zon die ’s morgens de lucht prachtig kleurt, de heerlijke woordgrapjes van mijn zoontje die me spontaan doen lachen, mensen die de moed hebben om te kiezen voor wat juist voelt, mensen die kwetsbaar durven zijn, de liefde in al zijn facetten en nog zoveel meer.

In mijn loopbaan ben ik actief geweest als Personal trainer, werkzaamheden in de natuurvoedingssector en diverse opleidingen betreffende massage en persoonlijke groei. Toen ik midden 2017 terecht kwam in een scheiding, rees de vraag: ”Wat heb ik nu echt nodig op dit moment?”

Mijn antwoord was dat ik eenvoudigweg verlangde naar iemand naast me in de zetel. Iemand om vast te houden, te strelen en gestreeld te worden. Mijn nood aan seksuele intimiteit stond alvast niet bovenaan op mijn verlanglijstje. Het delen van pure genegenheid, dat was wat ik echt wou. En ik besefte dat ik waarschijnlijk niet de enige was in deze situatie. Zoveel mensen voelen zich alleen, dus waarom deze mensen niet bij elkaar brengen om deze 'huidhonger' met elkaar te delen?

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing, de-armouring, helende massage
eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing, de-armouring, helende massage

Mijn weg

Na de zomer van 2017 heb ik mijn persoonlijke missie gevolgd en werd Connected Hearts opgericht. Binnen Connected Hearts zet ik puurheid, verbondenheid en liefdevolle beleving neer via Tantra sessies, Koppel coaching en Knuffelworkshops.

Door het faciliteren van workshops en het geven van sessies/massages deel ik mijn passie met wie nood heeft aan meer verbinding en warmte. Door middel van bewuste aanraking in een professioneel kader, wordt met veel zachtheid de batterij van je hart weer helemaal opgeladen.

Bij mijn klanten wil ik het gevoel van thuiskomen realiseren. Als in een knusse en heerlijk gezellige huiskamer, waar de haard de kamer verwarmt en je er helemaal door omringd wordt.

Ik sta voor veiligheid, verbinding, kracht, puurheid, warmte, heling en speelsheid.

Ik wens je alle liefde toe!

Je bent van harte welkom voor een Tantra sessie of op één van de Knuffelworkshops.

Na een aantal Tantra massages te hebben gegeven, kon ik niet langer ontkennen dat mijn aanraking en mijn volledige aanwezigheid iets krachtigs opwekt tijdens het masseren. Ik hou ervan om iemands hart te zien opengaan en alle emoties te omarmen die daarvoor nodig zijn.

Tantra massage betekent voor mij vertoeven in een ruimte van liefde en eer. Een ruimte waar jij vanuit mijn hart wordt aangeraakt. Voordat we beginnen, nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat jij je veilig voelt en er vertrouwen is. Er is geen doel dat bereikt moet worden tijdens of gedurende de Tantra sessie/massage. Het is steeds mijn intentie om te laten stromen wat er in het moment nodig is.

Achtergrond

Specialisatie

Je bent steeds welkom voor een ontspannende Tantra massage. Daarnaast ligt mijn specialisatie in de-armouring, waarvoor ik een opleiding volgde bij Susanne Roursgaard. De-armouring gaat over het loslaten van opgeslagen blokkades (alsook trauma) in het lichaam. We kunnen met het hoofd veel dingen uit het verleden oplossen, maar ik geloof erin dat trauma ook in het lichaam wordt opgeslagen in de vorm van blokkades (verhardingen, spierspanning, pijn…).

Opleidingen

 • Fundamental practitioner training bij The Gaia Method – Susanne Roursgaard (2022)

 • Tantra massage opleiding bij Temple of Tantric Arts – Alexa Mira (2018)

 • Massage therapeut opleiding bij De Schoonheidsschool (2019)

 • Massage oriëntatie opleiding bij Oost West Centrum
   

Trainingen

 • Ontspanningsmassage training bij Kristiaan Vandenbosh

 • Shiatsu training bij Jan Vervecken (Internationale Shiatsu School)

 • Lomi Lomi massage training bij Vida Vital
   

Ervaring

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing, de-armouring, helende massage
bottom of page