top of page

Veiligheid & grenzen

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Herken je jezelf in deze tekst?

"Waarom zeggen we allemaal niet altijd zo makkelijk wat we werkelijk willen? En wat doen we in plaats van het te zeggen? Ben ik niet egoïstisch als ik voor mezelf kies en zeg wat IK wil? Als ik meega in de wensen van de ander is dat toch ook ‘wel oke’?"

Als jij jezelf hierin herkent of rond het thema veiligheid en grenzen wil werken, ben je van harte welkom. 

De sessie duur 1,5 of 2 uur, inclusief gesprek vooraf en evt. douchen nadien. Welkom in mijn praktijk te Zichem, gelegen tussen Leuven en Diest.

 


Annulatievoorwaarden

Bij annulatie van de sessie afspraak voor 48u van aanvang, vraag ik € 40 van het te betalen bedrag ter compensatie.

Je kan veel bereiken door mentaal en emotioneel werk, het veranderen van overtuigingen en/of slechte gewoontes, veel verbeteren in je leven, opleidingen volgen, erover lezen... Toch kunnen sommige herinneringen en overtuigingen nog in je lichaam blijven hangen en dus alleen via het lichaam worden losgelaten. Een Tantra massage kan hierbij helpen, maar schrikt misschien af voor een kennismakingssessie.

 

Velen van mijn klanten die contact opnemen, worstelen met het idee of ze al dan niet klaar zijn voor een Tantra massage.

Hoewel een Tantra massage pas vorm krijgt na een duidelijk gesprek vooraf, rekening houdend met wensen en grenzen, komt men er soms na het ontvangen van een massage pas achter dat hun lijf er toch nog niet helemaal klaar voor was.

Vandaar bied ik mijn klanten ook de kans om beter met veiligheid en grenzen om te leren gaan.

 

Door je lichaam de ervaring te bieden om op eigen tempo en op een lichaamsgerichte manier zich veilig te voelen, krijg je weer het gevoel van de controle en kan je zien dat negatieve gedachten, die in een welbepaalde situatie opkomen, niet waar hoeven te zijn.

Hiermee kan ik je tijdens een sessie Veiligheid & grenzen begeleiden. We gaan vooraf altijd in gesprek, waarbij jouw wensen en grenzen primeren. Aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen gaan we op jouw ritme aan de slag. We kijken keer op keer wat de volgende stap kan zijn. Dit kan ook een Tantra massage zijn waarbij de kledingstukken bijvoorbeeld (gedeeltelijk) aanblijven.

 

Jouw ervaringen van de sessie neem je daarna mee in je dagelijks leven, waardoor ze de kans krijgen te integreren. Zo voel je je weer krachtig(er) en meer zelfzeker in de situaties die je aanvankelijk als eng en onaangenaam ervaarde.

eenzaam, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
Klik op het logo
voor mijn trainingsachtergrond 
bottom of page