top of page
eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Gratis

Connected Hearts playlists op Spotify

Spotify.png

Relaxing Massage

Spotify.png

Tantra Massage lijst

Sensual Tantra Beats

Spotify.png

Connective Dancing

Spotify.png

Zelfaanraak oefening op YouTube

E-book 'Sacred Intimacy'

Demo video om elkaar als koppel beter te leren kennen en jullie relatie bewuster te beleven

Bovenstaande demo video's zijn een inleiding als eerste oefening van het Tantra koppel coaching traject. Het is een oefening om vanuit authenticiteit elkaar beter te leren kennen. ​Laat ons weten wat het jullie gebracht heeft. 

We zeggen er nog graag even bij dat jullie de in de video's vermelde 'noden, angsten en verlangens' in deze volgorde dienen uit te spreken. Het verschil tussen noden en verlangens bestaat uit dat noden essentieel zijn om geluk te ervaren, zoals jullie het op dat moment beleven. Verlangens daarentegen kunnen nog even vooruitgeschoven worden. We benadrukken dat het voor degene die start belangrijk is om alles in een keer te delen en dan even te pauzeren voordat de ander begint. Ook werkt de oefening alleen als jullie elkaar niet onderbreken en met volledige aandacht luisteren in plaats van al in je hoofd een reactie te bedenken. Probeer het luisteren te zien als observeren zonder het persoonlijk te nemen. Veel succes gewenst.

Tony Robbins Podcasts op Spotify

How To Have An Amazing Relationship

Love and the Modern Family

The Tony Robbins Podcast

Audiobook: Succes voor het oprapen! NL

Spotify.png
Spotify.png
Spotify.png
Spotify.png

Priming excercise van Tony Robbins

Succesvolle mensen stellen zichzelf in om een bloeiend en vreugdevol leven op te bouwen. Succesvolle mensen zoals Tony Robbins beginnen hun dag met een ochtendroutine om zichzelf te centreren en een gevoel van dankbaarheid te creëren. Volg zijn voorbeeld om jezelf in een betere positie te plaatsen om je optimale leven te leiden. Trek 's ochtends een paar minuten uit om je mindset aan te passen. 

Priming is de perfecte manier om je voor te bereiden op alles wat je dag zal brengen. In slechts 15 minuten legt deze visualisatie-meditatieoefening een basis van dankbaarheid voor alles wat je naar dit moment heeft geleid. Het opent een gevoel van dankbaarheid voor de mogelijkheid om elke dag fris te beginnen. Het heeft het vermogen om je hersenfunctie te stimuleren, je ziel te voeden en je geest klaar te maken voor de dag die voor je ligt.

Met voortdurende oefening zorgt priming ervoor dat je je de hele dag gefocust, energiek, creatief en verbonden voelt. Het bereidt je voor op de mogelijkheid om elke dag met een fris en vernieuwd perspectief te beginnen.

bottom of page