top of page
eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Sacred Intimacy Retreat

*Voor koppels, 1 weekend
Liever hetzelfde aanbod in een privé setting?
Bekijk dan het aanbod hier.

  • van bewust aanraken tot Tantrische rituelen

  • van speels verleiden tot authentiek durven communiceren wat je echt wilt

  • van heilig ontmoeten tot diepe massagetechnieken aanleren

Save the dates
Op zaterdag & zondag 23 & 24 november bieden we een 2-daagse retreat aan 
in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

Hebben jullie meer behoefte aan een langere en diepere opbouw tijdens de Sacred Intimacy oefeningen? Of hou je niet van losse workshop maandagavonden? Dan is deze 2-daagse iets voor jullie! De inhoud van ons privé koppel groeitraject wordt hier gegoten in een groepssetting. Hierin krijg je met je eigen vaste partner (ter plekke vormen we gelegenheidspartners voor de individuele inschrijvers) de mogelijkheid om in een kleine groep verbindende oefeningen te verkennen.​​

eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Praktisch

Dit alles gebeurt in een strikt veilige bedding, met kleding aan. Bij het massage onderdeel blijft zwemkledij of ondergoed aan. We hanteren telkens de code wit: ondergoed blijft aan, maar de energie kan in de richting gaan naar bijvoorbeeld sensueel, zacht, vurig, meditatief of transformerend. Dit is de wereld van meditatieve, zachte Tantra, ook bekend als witte Tantra. 

€ 700 per koppel, € 600 early bird tarief (betaling vóór 01/08/'24), 

​​Bijkomend kun je een lunch & diner pakket bijboeken per dag (vegetarisch/vegan): € 30 per maaltijd per koppel.
Er zijn enkele gratis slaapplaatsen voorzien, mocht je liever niet uit de retreat-bubbel willen stappen. In de buurt zijn er ook een aantal goede hotels te vinden.

Wij bieden deze retreat aan in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL).

Wil je graag al meer info ontvangen voor een van deze workshops? Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan mailen we je terug. Graag tot binnenkort!

Het is mogelijk om dit weekend ook in onze Sacred Intimacy avondreeks te volgen van 5 lessen.

Waarom wij?

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie en meer authentieke verbinding neer te zetten. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Gert: speelsheid

Elise: levendigheid

We werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid & zijn praktisch, speels, respectvol, echt en puur.

eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
bottom of page