top of page
eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage

Connected Hearts
Tantra massage workshop Limburg

*individueel // met eigen partner ook mogelijk
Eerste keer (optie om los te volgen) € 80 - vervolgdag € 100
Za 20 april & vervolgdag op zo 9 juni 2024

Heb je in het verleden deelgenomen aan een Tantra workshop? Of wil je kennis maken met de kunst van Tantra massage? Dan is deze workshop iets voor jou! Samen met Gert creëer ik een veilige ruimte om te verbinden. Daarvoor maken we gebruik van The Wheel of Consent. Deze Tantra massage workshops gaan door in 'De Halte' te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL). 

Koppels en singles welkom.

Deze Tantra massage workshop dag is een introductie in Tantra massage. We masseren met zwemslip/bikini of ondergoed aan. Bij voldoende interesse kun je je inschrijven voor de vervolgdag op zo 9 juni. Tijdens deze workshopdag wordt er gewerkt met naaktheid. De persoon die gemasseerd wordt, wordt gevraagd om naakt te zijn, terwijl de masseur gekleed mag blijven. Wil je je verdiepen in de kunst van het geven van een volledige Tantra massage? Wil je hierbij ook leren hoe je op een verbindende manier de geslachtsdelen – yoni ♀ of lingam ♂ – masseert? Dan is deze vervolgworkshop iets voor jou!​

Praktische info

Bijdrage: eerste keer € 80 - vervolgdag € 100 - inclusief water & thee, versnaperingen, massage olie, gebruik matrassen en mogelijkheid tot douchen. Aankomst om 9u00. We starten om 9u30 stipt. We eindigen om 18u. 

​​

Verdere info verkrijg je na inschrijven.

Eigen lunch mee te nemen.

Dit alles gebeurt in een strikt veilige bedding.

 

​Voor inschrijving en meer info vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou. 

Voor een traject op maat (voor koppels) kan dit ook aangeboden worden in het 'Leer liefdevol masseren traject'. 

Het is ook mogelijk om de eerste losse sessie van het "Leer liefdevol masseren" traject te volgen en het tweede deel tijdens de vervolgdag van de massage workshop dag in groep, of andersom. Ook kunnen jullie de tweede losse sessie van dit traject of de vervolgdag van de massage workshop in groep volgen na het afronden van de Sacred Intimacy workshopreeks (voor koppels).

Waarom wij?

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie en meer authentieke verbinding neer te zetten. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Gert: speelsheid

Elise: levendigheid

 

We werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid & zijn praktisch, speels, respectvol, echt en puur.

eenzaam, tantra koppels, tantra massage, verbindende knuffelworkshop, tantrische koppel coaching, trauma healing,  de-armouring, helende massage
bottom of page